Політика конфіденційності

Шляхом реєстрації на цьому сайті, Ви надаєте добровільну письмову згоду в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» та дозволяєте використовувати свої персональні дані bonlook.com.ua відповідно до Положення про захист персональних даних.

 

Адміністратор сайту гарантує захист і конфіденційність персональних даних, які можуть бути надані користувачами при користуванні даним сайтом, відповідно до нижче вказаним Положенням про захист персональних даних:

Положення про захист персональних даних

1. Збір, використання та / або обробка:

bonlook.com.ua збирає, обробляє і / або використовує інформацію, в тому числі, але не обмежуючись, Ваші персональні дані, які можуть бути внесені Вами в Форму реєстрації в цілях адміністрування та виконання укладених договорів купівлі-продажу, загального та довгострокового обслуговування клієнтів , індивідуалізації послуг для клієнтів, а також стимулювання збуту, реклами (в тому числі, але не обмежуючись з метою надання рекламної інформації від bonlook.com.ua і партнерів своїм клієнтам поштою, факсом, по телефону та електронною поштою, і проведення досліджень ринку, опитувань за допомогою поштового, телефонного (в т.ч. мобільного) зв'язку, а також електронних засобів зв'язку.

2. Захист Персональних даних:

bonlook.com.ua приймає на себе зобов'язання, що будь-які матеріали, інформація та відомості, надані Вами bonlook.com.ua на цьому сайті, є конфіденційними і не можуть передаватися третім особам без Вашої попередньої згоди, крім випадків, передбачених чинним законодавством України в тому числі, але не обмежуючись, на вимогу правоохоронних органів, за розпорядженням суду або в рамках інших законних процедур, або якщо таке оприлюднення необхідно для розслідування, запобігання або покарання незаконних дій, шахрайства, погроз нанесення тілесних ушкоджень Вам або іншим особам, загрози національній безпеці або ж по іншій вимозі згідно з чинним законодавством України) та / або цим Положенням

3. Доступ до персональних даних та їх захист:

Доступ до Ваших особистих даних буде надано тільки уповноваженим співробітникам для цілей, зазначених у частині 1, а також для забезпечення захисту і обробки інформації. bonlook.com.ua використовує розумні технічні та організаційні засоби для захисту і конфіденційності Вашої особистої інформації, також при необхідності регулярно переглядає та покращує ці засоби для відображення законодавчих змін та / або вдосконалення технічних можливостей.

Ми використовуємо різні технології для збору і зберігання інформації, коли ви відвідуєте сайт bonlook.com.ua. Це може включати в себе запис одного або декількох куки або анонімних ідентифікаторів. Ми також використовуємо куки і анонімні ідентифікатори, коли ви взаємодієте з послугами, запропонованими нашими партнерами, такими як рекламні послуги, наприклад, які можуть з'явитися на інших сайтах.

 

В роботі сайту ми використовуємо Google Analytics і впровадили такі функції реклами Google: ремаркетинг, звітність по показам, а також звіти за демографічними даними та інтересам. Ми використовуємо файли cookie Google Analytics, файли cookie функції для рекламодавців та інші cookie реклами Google.

Для зміни та відключення використання Google Analytics ви можете скористатися:

Політика конфіденційності Google опублікована за посиланням.

4. Правильність особистих даних та внесення змін до них:

Ви маєте право доступу до Ваших персональних даних та їх перегляду, а також можливість звертатися з проханням про виправлення, внесення змін у Ваші Персональні дані, їх видалення або блокування. Ваші права також встановлені Законом України «Про захист персональних даних».

5. Згода на обробку персональних даних:

Згода на обробку Ваших персональних даних в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» Ви надаєте шляхом заповнення будь-якої електронної форми на цьому сайті і добровільно дозволяєте використовувати свої персональні дані, внесені в форму клієнта, з метою зазначеної в пункті 1 цього Положення.

6. Інформація про контактну особу bonlook.com.ua:

Якщо у Вас виникатимуть будь-які подальші питання і / або бажання щодо доступу до ваших персональних даних або їх перегляду, подання запитів, пов'язаних з вашими персональними даними, будь ласка, звертайтеся до наших фахівців по забезпеченню захисту даних за номером: +38 (067 ) 539-48-80.

7. Зміни в формі згоди: 

Якщо bonlook.com.ua намір змінити цю форму згоди, bonlook.com.ua опублікує положення в новій редакції на сайті. Якщо Ви в будь-якій формі (письмовій або усній) не заявите заперечення щодо такої зміни протягом двох тижнів після публікації, зміна вважається прийнятою.